Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Poliția Prahova a emis alerte cu privire la trei persoane date dispărute, în acest weekend, în Ploiești, Comarnic și Mizil. Printre acestea se află și o adolescentă de 15 ani.

Dispariția Ancuței Marta Luca, în vârstă de 15 ani, din Ploiești, a fost semnalată după ce fata a plecat de la domiciliul bunicilor și nu s-a mai întors. Polițiștii au demarat investigaţiile pentru găsirea minorei, care a fost dată deja în urmărire.

Ancuța are aproximativ 1,65 m înălţime, greutate - 60 kg,  păr roşcat vopsit, tuns la baza umerilor, drept, faţă ovală, ochi căprui și nu prezintă semne particulare sau tatuaje.

Tot în weekend, IJP Prahova a anunțat și dispariția unei femei în vârstă de 75 de ani, din Comarnic. Elena Mosgoreanu are 1,55 metri înălțime, păr grizonat, greutate 55-60 kg, constituție robustă, față rotundă, ochi căprui, fără alte semne particulare. La momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu  pulover de lână de culoare roșie, fustă de culoare închisă, batic de culoare maro și era încălțată cu papuci din plastic de culoare albastră.

O a treia dispariție a fost semnalată în orașul Mizil. În acest caz este vorba despre Nicolae Ilie, de 38 de ani. Acesta are 1,70 metri înălţime, greutate 55 kg, constituţie astenică, ten măsliniu, faţă ovală, ochi căprui, păr scurt negru, are un defect locomotor la piciorul drept și o rană în curs de vindecare cu copci pe toată lungimea nasului.

La momentul plecării era îmbrăcat cu hanorac de culoare albastră, pantaloni de culoare albastră, adidași de culoare neagră, pe cap purta un fes de culoare neagră.

Persoanele care pot oferi informaţii care pot conduce la depistarea vreuneia dintre cele trei persoane date dispărute sunt rugate să anunțe cea mai apropiată subunitate de poliție sau să apeleze 112.

Back To Top