Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Alexandru Ștefan Rusu, bărbatul anchetat pentru comiterea unei crime, în februarie 2017, în Ploiești, și-a aflat sentința definitivă. Curtea de Apel Ploiești a sporit pedeapsa stabilită pe fond, de Tribunalul Prahova, găsindu-l pe individ vinovat de omor, dar și de tentativă de omor, asupra fiului femeii ucise, un băiat de 12 ani pe care l-a rănit când acesta a încercat să-și apere mama.

 

O crimă înfiorătoare zguduia Ploieștiul, la începutul anului trecut. Mariana, o femeie de 36 de ani, a murit după ce a fost înjunghiată de zeci de ori, în apartamentul în care locuia, din cartierul ploieștean Mihai Bravu. Totul s-a petrecut sub privirile îngrozite ale unuia dintre cei doi copii ai săi, un băiat de 12 ani, care la rândul său a fost rănit de agresor, când a sărit să-și apere mama.

Informațiile de la vremea respectivă arătau că tragedia s-a petrecut după ce femeia a intervenit în apărarea a două tinere, dintre care una minoră, cărora concubinul ei a început să le facă avansuri, în timp ce se aflau în vizită în casa lor. Individul s-ar fi enervat și le-ar fi amenințat pe toate cu un cuțit. Cele două au reușit să fugă, dar Mariana nu a mai apucat. Iar agresorul și-a vărsat furia pe ea, înjunghiind-o fără milă. În timpul atacului, l-a rănit și pe fiul ei.

Inițial, la sentința pronunțată în octombrie anul trecut, Alexandru Rusu a fost găsit vinovat pentru omor și lovire și alte violențe, fiind condamnat la 20 de ani și 8 luni de închisoare. Acesta a mai fost pus să plătească daune materiale de 5.000 de euro, reprezentând cheltuielile cu înmormântarea victimei sale, plus 100.000 de euro, daune morale către fiii victimei.

La finalul săptămânii trecute, însă, Curtea de Apel Ploiești a mai adăugat ceva la pedeapsa față de care au formulat recurs ambele părți implicate în proces. După schimbarea încadrării celei de-a doua fapte, în tentativă de omor, Alexandru Rusu s-a ales cu o condamnare definitivă la 22 de ani de închisoare, potrivit informațiilor publicate de portalul instanțelor de judecată.

Foto: click.ro

Back To Top