Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Șase persoane, dintre care cinci români, și-au pierdut viața, joi, în urma unei explozii care a avut loc în Cehia, la uzina chimică din localitatea Kralupy nad Vltavou, aflată în apropiere de Praga (VEZI DETALII).

 

Doi dintre românii morţi în deflagraţia din Cehia provin din judeţul Prahova, iar alţi doi sunt din judeţul Dâmboviţa, scrie Adevărul. Potrivit autorităţilor române, numele celor morţi sunt: Ion Pandele (47 de ani), originar din localitatea prahoveană Tinosu, Marian Iulian Mihăilescu (31 de ani), din Ploieşti, Constantin Brânzaru (55 de ani), din Chirca, judeţul Dâmboviţa, Georgian Cătălin Ştefan (24 de ani), originar din Titu, judeţul Dâmboviţa. Numele celui de-al cincilea român care și-a pierdut viața în explozia de joi nu a fost făcut public, mai precizează sursa citată.

Încă de joi,  echipa consulară mobilă din cadrul Ambasadei României la Praga a întreprins demersurile necesare în vederea identificării și notificării familiilor românilor decedați. Oficialii monitorizează cu prioritate situația și menține în permanență legătura cu autoritățile locale, fiind pregătiți să acorde asistență consulară, inclusiv pentru repatrierea trupurilor neînsuflețite, după cum a anunțat Ministerul român de Externe.

Sursa foto: ziarulincomod.ro

Back To Top