Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Ora Pământului va fi marcată, sâmbătă, pe 24 martie, în zeci de orașe din țară.

Anul acesta, două orașe din Prahova vor stinge lumina, timp de o oră, pe 24 martie, pentru a marca Ora Pământului, odată cu alte aproximativ 7.000 de localități din lume.

Iluminatul public din Sinaia va fi oprit, sâmbătă seară, în intervalul 20.30 - 21.30.

Și autoritățile din Ploiești au decis să marcheze Earth Hour, o campanie derulată încă din 2007, care a luat amploare rapid și a ajuns cea mai mare mișcare voluntară de mediu din toate timpurile.

"Primăria Municipiului Ploiești, prin Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești, susține și anul acesta evenimentul «Ora Pământului», o acțiune ecologică organizată de către World Wide Fund for Nature și Earth Hour Romania. «Ora Pământului» va fi marcată la Ploiești, sâmbătă – 24 martie 2018, în intervalul orar 20.30-21.30. În acest context, municipalitatea ploieșteană a decis ca, în perioada de timp precizată, iluminatul public să fie oprit în zona centrală, respectiv Centrul Civic și Bulevardul Independenței, pentru a se atrage atenția asupra necesității de limitare a emisiilor de gaze cu efect de seră, precum și asupra problemelor grave cauzate de schimbările climatice cu care se confruntă planeta noastră, dar și pentru ca cetățenii să realizeze că este necesar să facem lucruri benefice pentru mediul înconjurător. Facem apel la ploieșteni să susțină evenimentul «Ora Pământului», iar în data de 24 martie, între orele 20.30 – 21.30 să oprească consumul de energie din locuințe, devenind astfel voluntari în cadrul campaniei ce se desfășoară la nivel mondial. Reamintim că, în fiecare an, în ultima sâmbătă din luna martie, milioane de oameni, instituții și companii sting luminile timp de o oră, alăturându-se celui mai mare eveniment de sensibilizare privind problemele de mediu din istorie – Earth Hour", a anunțat și Primăria Ploiești.

Din 2011, Earth Hour a intrat în etapa "Mai mult decât o oră pentru planetă (Beyond the Hour)", oamenii fiind îndemnați nu numai să stingă lumina pentru o oră, ci să se angajeze în acțiuni responsabile față de factorii de mediu, în fiecare zi, și să-și schimbe comportamentul pentru a avea un impact mai mic asupra naturii.

Back To Top