Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Patru noi decese cauzate de rujeolă au confirmate în ultima săptămână, la nivel național, numărul pacienților care și-au pierdut viața din cauza acestei boli ajungând astfel la 45. Peste 250 de cazuri noi au apărut, de asemenea, în perioada 19 - 23 martie. Cu toate acestea, rata vaccinării este foarte mică, coborând, potrivit autorităților, sub 45%! Asta deși imunizarea este singura metodă de prevenire a îmbolnăvirii.

Vicepreşedintele Societăţii Române de Epidemiologie, Adriana Pistol, a declarat sâmbătă că în cursul lunii februarie rata de vaccinare împotriva rujeolei nu depăşea 45% la nivel naţional şi a pledat, în acest context, pentru adoptarea legii vaccinării. "Această lege aduce în primul rând sancţiuni pentru toate instituţiile publice care nu îşi fac treaba sau nu o fac la timp, pentru că nu putem cere unui părinte să fie perfect informat, perfect convins, dacă fiecare dintre noi, cei care lucrăm în aceste instituţii, nu participăm la îndeplinirea în timp a datoriilor ce ne revin. În boală transmisibilă - şi exemplul cel mai bun este rujeola - timpul contează. Dacă reacţia nu e în momentul oportun, nu vom avea rezultatele scontate şi continuăm să numărăm decese. În România luna trecută încă rata de vaccinare nu depăşeşte 45% pe ţară. La doza suplimentară, de nouă luni, este undeva la peste 20%", a precizat Pistol, în cadrul Conferinţei Naţionale RoVaccin 2018, notează Agerpres.

În raportarea făcută publică vineri de Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile, până acum au existat 11.569 de cazuri de rujeolă, dintre care 45 de decese: "Al 42-lea deces datorat rujeolei a fost confirmat serologic şi prin izolare virus (jud. Bacău). Al 43-lea deces datorat rujeolei, confirmat prin izolare virus, a fost raportat la un copil în vârstă de 3 ani, nevaccinat, din jud. Iaşi. Al 44-lea deces datorat rujeolei, confirmat serologic, a fost raportat la un copil în vârstă de 5 luni, nevaccinat, din jud. Neamţ. Cel de-al 45-lea deces datorat rujeolei, confirmat confirmat serologic şi prin izolare virus, a fost raportat la un copil în vârstă de 6 luni, nevaccinat, din jud. Bacău".

În săptămâna 19.03 – 23.03.2018, la nivel național au fost raportate 257 de cazuri noi, dintre care 61 în Bacău și 49 în Vaslui. În Prahova, săptămâna trecută a mai apărut un singur caz nou de rujeolă.

Peste 11.000 dintre persoanele care s-au îmbolnăvit de rujeolă în cadrul epidemiei nu erau vaccinate cu ROR. De asemenea, niciunul dintre cei 45 de pacienți care au murit nu fusese imunizat împotriva acestei boli. Unul dintre decese a fost confirmat săptămâna trecută, la un copil de 11 luni din județul Prahova (VEZI DETALII).

 

Back To Top