Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Jandarmii montani din cadrul IJJ Prahova au intervenit, duminică la prânz, pe Valea Peleșului, din Sinaia, pentru recuperarea a 14 persoane care au încercat să coboare pe acest traseu, ignorând avertismentul autorităților. Turiștii s-au trezit, la un moment dat, că nu mai pot înainta, din cauza terenului și a troienelor.

 

Cele două intervenții au avut loc în mai puțin de o oră. "În data de 25.03.2018, Jandarmii Montani din detașamentul Sinaia / I J J Prahova au fost solicitați prin SNUAU 112, de două ori, la orele 12.45 și 13.30 pentru salvarea și recuperarea a două grupuri de persoane, respectiv un grup de 4 persoane iar celălalt de 10 persoane, care au pătruns pe traseul Valea Peleșel din stațiunea Sinaia și nu și-au mai putut continua deplasarea din cauza terenului accidentat și a zăpezii troienite. Acțiunea s-a finalizat la orele 15.10, turiștii fiind coborâți până pe drumul spre Stâna Regală, aceștia neavând nevoie de îngrijiri medicale", a anunțat, într-o informare transmisă duminică, IJJ Prahova.

Potrivit jandarmilor, principalii factori ce pot genera accidentări grave sunt alunecările și căderile datorate lipsei de experiență și a echipării necorespunzătoare; lipsa condiţiei fizice; producerea avalanșelor ca urmare a instabilității stratului de zăpadă;  localizarea cu dificultate datorată lipsei semnalului GSM,  a condițiilor meteo nefavorabile, precum și lipsa reperelor din teren.

Pe de altă parte, pericolul cel mare îl reprezintă turiștii în sine, care ignoră cu bună știință recomandările și avertismentele salvatorilor. "Statul consistent de zăpadă permite practicarea sporturilor de iarnă atât pe pârtii cât și în afara acestora. Acest lucru, combinat cu slaba informare cu privire la zonele amenajate și destinate practicării acestui sport în bune condiții, duce de cele mai multe ori către astfel de situații, în care turiștii pătrund pe văile de abrupt fără a cunoaște riscurile la care se expun, fiind astfel necesară intervenția echipelor de salvare din cadrul Jandarmeriei Montane", au arătat reprezentanții IJJ.

Foto: IJJ Prahova

Back To Top