Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

IJP Prahova a anunțat că a amendat Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, în urma deficiențelor constatate, la finalul săptămânii trecute, când traficul a fost dat peste cap, pe mai multe tronsoane de drumuri naţionale din județ, din cauza condițiilor meteo.

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier au precizat că au constatat deficiențe în ceea ce privește menținerea stării de viabilitate a drumurilor naționale de pe raza judeţului Prahova, respectiv DN 1-E60 – între km 73 și 122, DN 1A – între km 138 și 160+600 şi DN 1D - între km 3 și 23.  Astfel, în urma codului portocaliu de ninsori, vineri, pe 23 martie, polițiștii au sancţionat contravențional administratorul drumului public - Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, pentru neîndeplinirea obligației de întreţinere a drumului public pe timp de iarnă, cu 9.135 lei, a anunțat IJP Prahova.

Vineri, pe DN 1, în special în dreptul localității Băicoi, traficul s-a desfășurat cu dificultate, iar aici s-au produs mai multe evenimente rutiere. În doar câteva ore au fost semnalate, pe o distanță de vreo doi kilometri, tamponări în lanț, mașini ieșite de pe carosabil, ba chiar un eveniment soldat cu electrocutarea șoferului unui autocar, după ce autovehiculul a retezat un stâlp care susținea cabluri electrice.

În ceea ce privește DN 1D, șoseaua a fost închisă circulației, vineri seară, pentru mai multe ore.

În Codul rutier, special pentru persoanele juridice există o clasă aparte de sancțiuni, a V-a, însemnând între 21 și 100 puncte de amendă (între 3.045 și 14.500 de lei). Acestea se pot aplica, printre altele, pentru neasigurarea stării de viabilitate a părții carosabile potrivit standardelor în vigoare și pentru neîndeplinirea obligației de întreținere a drumului public pe timp de iarnă, potrivit reglementărilor în vigoare.

Back To Top