Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Un microbuz plin cu turiști israelieni s-a răsturnat, duminică, la intrarea în Salina Slănic. Peste 20 de persoane au ajuns la spital. Ancheta a fost preluată de procurori.

 

Microbuzul este unul dintre cele care, din 2014 încoace, asigură accesul turiștilor și ieșirea acestora în/din Salină, după ce, acum aproape patru ani, lifturile au fost oprite, în urma prăbușirii unuia dintre ele.

Iată, însă, că și noua variantă de transport se dovedește riscantă, judecând după incidentul de duminică după-amiază.

Update  - 22 de persoane, între care opt copii, au fost evacuate cu ajutorul altui microbuz, a anunțat ISU Prahova. Acestea sunt evaluate medical.

Potrivit sursei citate, la fața locului intervin cinci echipaje din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență  ISU Prahova (două ambulanțe B2, o autospecială de transport personal și victime multiple, o autospecială de lucru cu apă și spumă și  o autospecială de primă intervenție și comandă) și cinci din partea Serviciului Județean de Ambulanță, dar nu a fost activat codul roșu.

Update - 10 persoane, dintre care cinci copii, au plecat spre spital, altele sunt încă evaluate medical. Deocamdată, nu există informații despre vreo victimă rănită grav.

Update - 22 de persoane, dintre care opt copii, au fost transportate, în total, la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean din Ploiești, în urma accidentului de duminică după-amiază.

Update - Consulul Israelului a anunțat că vine la UPU Ploiești, acolo unde primesc asistență medicală turiștii israelieni, victime ale accidentului de la Salina Slănic.

Update - La fața locului se fac verificări la care participă și reprezentanți  ai Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier.

Update - 25 de persoane au fost transportate la spital, dintre care 23 de răniți și souă fără leziuni.

Update - Neadaptarea vitezei la condițiile de drum, într-o curbă periculoasă la dreapta, ar fi o primă cauză identificată pentru producerea accidentului de la Slănic. Însă investigațiile continuă, având în vedere că vehicului implicat era un microbuz cu 19 locuri pentru pasageri și unul pentru șofer. Purtătorul de cuvânt al IJP Prahova anunță că este în derulare "procedura de identificare a victimelor accidentului și de stabilire a împrejurărilor producerii acestuia, cu lămurirea tuturor aspectelor privind legalitatea transportului". 

Update - 17 persoane au fost internate, iar pe alte două medicii au decis să le țină sub observație, în urma accidentului de duminică. La UPU Ploiești au ajuns, în total, 25 de persoane, dintre care 10 copii.

Update - Cercetările în acest dosar se derulează sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, ancheta fiind preluată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiești.

Foto ilustrație (amfostacolo.ro)

Back To Top