Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Executivul a decis, la finalul săptămânii trecute, acordarea de sprijin financiar pentru românii ucişi de explozia care a avut loc pe 22 martie, la uzina din Kralupy nad Vltavou (Cehia).

Sprijinul total se ridică la 225.000 de lei, însemnând câte 45.000 de lei pentru fiecare dintre cele cinci familii ale românilor care și-au pierdut viața la Kralupy nad Vltavou (VEZI DETALII). "Nimic nu poate compensa pierderile suferite de aceste familii, însă putem şi trebuie să le fim alături în orice mod posibil. Mă bucur să văd că demersurile noastre se concretizează şi, totodată, vreau să subliniez că ne-am propus să intensificăm campaniile de informare atât în interiorul ţării, cât şi în afara acesteia. Dorim ca cetăţenii noştri să fie echipaţi cu toate informaţiile necesare în momentul în care decid să plece în străinătate, de la drepturile ce le revin până la detalii despre cum se pot proteja sau asigura, pe ei şi pe rudele de acasă, în eventuale situaţii de urgenţă", a declarat ministrul pentru românii de pretutindeni, Natalia-Elena Intotero.

În zilele care au urmat exploziei, ministrul a efectuat o vizită în Cehia, în timpul căreia a avut discuţii cu directorul uzinei din Kralupy nad Vltavou, cu reprezentanţii firmei care îi angajase pe cei cinci muncitori români, dar şi cu familiile victimelor implicate în accident.

Back To Top