Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

spitalul_judetean_ploiestiConsiliul Judeţean Prahova - autoritate publică locală care a preluat managementul asistenţei medicale pentru spitalele de interes judeţean ( de Urgenţă Ploieşti, Obstetrică şi Ginecologie Ploieşti şi de Pediatrie Ploieşti) îşi exprimă dezacordul cu privire la diminuarea numărului de paturi ce urmează a fi contractate de Casa de Asigurări de Sănătate Prahova cu unităţile mai sus -menţionate.

Măsura este considerată nejustă şi neconcordantă cu specificul acordării asistenţei medicale în cele trei spitale de interes judeţean, această reducere procentuală a numărului de paturi ce urmează a fi contractate, după cum urmează: Spitalul Judeţean de Urgenţă: de la 1080 paturi la 1045; Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie: de la 300 la 290; Spitalul de Pediatrie: de la 135 la 131.


Cele trei unităţi sanitare, al căror management al asistenţei medicale a fost preluat de către Consiliul Judeţean Prahova (conform HG NR 529/2010), acordă servicii populaţiei din întreg judeţul, precum şi din localităţi din judeţele limitrofe şi se caracterizează printr-un înalt nivel de dotare cu aparatură şi echipamente medicale, precum si prin încadrarea cu personal medico-sanitar având un înalt nivel de pregătire profesională.

În plus, aceste spitale au încheiat protocoale de transfer pentru pacientul critic cu majoritatea unităţilor sanitare cu paturi din judeţ şi primesc pacienţi din toate spitalele judeţului, fiind spitale cu cel mai înalt nivel de competenţă. Ele se caracterizează, de asemenea, printr-o rată foarte scazută de transfer către unităţi sanitare din Bucureşti, iar numărul anual de cazuri externate realizate a fost, in mod constant, peste numărul de cazuri contractat cu CAS Prahova.

În consecinţă, această reducere de paturi contractate nu trebuie aplicată şi spitalelor de interes judeţean, pentru care o finanţare maximală în contractul cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Prahova este absolut necesară pentru efortul de a asigura un act medical de calitate oricărui pacient ce se internează în aceste spitale, pacient ce nu poate fi redirijat către alte spitale din judeţ, şi căruia trebuie să i se asigure, în primul rând, acordarea asistenţei medicale optime.

 

Ioan POPESCU

Back To Top