Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Inspecţia Judiciară a comunicat rezultatele cercetării disciplinare care i-au vizat pe Lucian Onea, procurorul-șef al DNA Ploiești, Mircea Negulescu, fost procuror al Direcției Naționale Anticorupție - Serviciul Teritorial Ploiești și procurorul DNA Ploiești Alfred Savu.

În comunicatul dat publicității, Inspecția Judiciară detaliază abaterile pe care le-a identificat, precizând că "acţiunea disciplinară va fi înaintată Secţiei pentru procurori în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii care va decide cu privire la răspunderea procurorilor în cauză".

IJ arată că investigația l-a vizat pe "Onea Lucian Gabriel (foto dreapta - n.r.), procuror şef la Serviciului Teritorial Ploieşti al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, pentru exercitarea funcţiei cu rea credinţă, abatere disciplinară prevăzută de art. 99 lit. t) teza 1, din Legea nr. 303/2004. În motivarea acţiunii s-a reţinut că procurorul a solicitat arestarea preventivă a unui inculpat în baza unui probatoriu care cuprindea, printre altele, înscrisuri pretins transmise de o persoană din afara ţării deşi cunoştea că acestea au fost depuse, conform unei înţelegeri prealabile, de o altă persoană".

Potrivit sursei citate, acțiunea i-a mai vizat pe "Negulescu Mircea (foto stanga - n.r.), procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina, suspendat din funcţie, şi Savu Alfred Virgiliu, procuror la Serviciul Teritorial Ploieşti al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, pentru nerespectarea secretului deliberării sau a confidenţialităţii lucrărilor care au acest caracter şi exercitarea funcţiei cu gravă neglijenţă, abateri disciplinare prevăzute de art. 99 lit. j) şi t) teza a II-a din Legea nr. 303/2004". În cazul celor doi, "s-a reţinut că procurorii, prin discuţii purtate cu mai multe persoane, în afara cadrului legal, s-au creat premisele divulgării măsurilor de protecţie a martorilor ameninţaţi şi a conţinutului probatoriului".

Foto: luju.ro

Back To Top