Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

masa imbelsugata pasteMesele îmbelşugate de Paşte sunt foarte tentante, aşa că multă lume mai întrece măsura. Problema este că remuşcările încep curând şi ele pot să aducă diete severe. Iată cum puteţi să le evitaţi!

Toată lumea știe că înfometarea nu aduce nimic bun și totuși mulți recurg la un astfel de regim. E adevărat că rezultatele sunt rapide și spectaculoase, dar pe termen lung kilogramele pierdute se recâștigă. În plus, pot apărea probleme de sănătate, notează Digi 24. „Ar putea apărea efecte negative chiar și după câteva zile în care ținem o dietă dezechilibrată. Mă refer la dureri de cap, hipoglicemie din cauza faptului că ne înfometăm. Căderea părului, unghii friabile, piele uscată și atopică apar după un termen mai lung în care urmăm astfel de diete”, afirmă medicul nutriţionist Mădălina Truică, citat de Digi 24.

Dacă vreți să slăbiți după Paște, este important să micșorați porțiile, dar nu exagerat de mult. „Friptura dacă este de miel, este o carne grasă mielul, prin urmare o bucată mai mare decât palma nu aș recomanda pe o masă de prânz sau pe o masa de seară, iar la drob depinde de ingredientele folosite, de obicei este un preparat cu foarte mult ulei și dacă s-a folosit foarte mult ulei în preparaea lui o felie este suficientă pentru o masă”, precizează şi medicul nutriţionist Mihaela Posea. Puneți alături de friptură, drob sau ouă, și legume. Fibrele ajută digestia, dar și scăderea în greutate. „La fiecare masă trebuie să avem legume sub formă de salate, supe, ciorbe, ghiveci, evident beneficiile cele mai mari sunt din legume proaspete, adică salatele, dar atenție la cantitatea de ulei pe care o folosim la prepararea lor”, a mai sfătuit medicul.

Back To Top