Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

medic andreea buta spitalul judetean ploiestiPovestea unui ploieştean ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean şi salvat de medicii de aici a devenit virală pe reţelele de socializare. Fiica acestuia a fost cea care a povestit chinul prin care a trecut şi le-a mulţumit medicilor şi asistentelor care au avut grijă de tatăl său şi l-au ajutat să se repună pe picioare. Postarea tinerei de pe Facebook a strâns, în mai puţin de 24 de ore, aproape o mie de reacţii, comentarii şi distribuiri.

Ploieşteanca spune că tatăl ei ajunsese la Judeţean, în stare gravă, cu patru zile în urmă, fiind salvat datorită priceperii şi implicării cadrelor medicale de aici. "«Mulțumesc» este mult prea putin pentru acest om. Un înger lasat de Dumnezeu pe pământ sa salveze vieți si fara de care tatal meu n ar fi avut nicio sansa. Se intampla acum 4 zile, atunci cand ajunsa cu tata la Spitalul Judetean Ploiesti, in stare foarte grava, ne ia in primire d na dr Andreea Buta, medic cardiolog. Desi, tatal meu era atat de grav incat nu ma mai recunostea nici pe mine, incapabil sa spuna ce l doare, d na Doctor n a renuntat, a facut tot ceea ce se putea face pentru a afla cauzele. Datorita acestui înger acum tatal meu este bine, trup si suflet langa noi. Multumesc pe aceasta cale si medicilor sectiei de Nefrologie, in special d nei dr Alina Tiut, asistentelor care l au ingrijit cum au putut mai bine, cu totii au dat dovada de profesionalism, daruire si cinste meseriei lor", a povestit tânăra pe reţeaua de socializare.

"Multumirile nu s de ajuns pentru acesti oameni, asa ca eu le doresc sa aiba parte de tot ce e mai bun si frumos! Iar D nei Dr., ingerul tatalui meu pazitor, ii doresc să fie sănătoasă, plină de energie şi inspiraţie, mereu apreciată şi iubită, să obţina rezultate maxime în tot ceea ce face, să aiba căldură şi dragoste în suflet!! Va vom ramane recunoscători toata viata!!", se încheie postarea.

Zeci de cunoscuţi au trimis comentarii îi care îi urează multă sănătate tatălui acesteia şi îşi arată recunoştinţa faţă de medicii care l-au îngrijit. Printre cei care au distribuit poastarea s-a numărat şi preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader, care a salutat atitudinea personalului unităţii medicale.

Această poveste, devenită virală pe Facebook, vine după o lungă perioadă în care imaginea Spitalului Judeţean a fost marcată de scandaluri, de la contracte controversate, cercetate penal, şi până la "banalităţi" precum lipsurile sau atitudinea personalului medical şi a celui auxiliar.

Back To Top