Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

western_unionO grupare de infractori din Prahova, Bucureşti şi Dâmboviţa a atacat baza de date a firmei de transfer de bani Western Union şi a făcut tranzacţii ilegale în valoare de 100 000 de dolari. În perioada 2009 – 2010 infractorii au făcut tranzacţii reale, trimiţând ilegal bani mai multor beneficiari.

Procurorii DIICOT Ploieşti au intrat pe firul acestei „afaceri” şi astăzi au făcut descinderi la cinci domicilii: unul din Câmpina, două din Bucureşti şi două din Târgovişte.

În această dimineaţă 15 persoane au fost conduse pentru audieri la sediul DIICOT Ploieşti. Printre acestea se numără unii dintre cei care au atacat informativ baza de date a Western Union, dar şi persoane care au racolat „săgeţi”, oameni pe numele cărora au fost făcute ilegal transferurile de bani. Cei mai mulţi dintre cei audiaţi sunt din Prahova.

Procurorii au stabilit că atacul informatic a fost pus la cale de către şase persoane, dintre care doar trei se mai află în România în momentul de faţă.

În urma uneia dintre percheziţiile făcute la Târgovişte, anchetatorii au ridicat 4 500 de euro, mai multe înscrisuri şi formulare de retragere având datele de identificare ale Western Union a declarat şeful DIICOT Ploieşti, procurorul Ionuţ Botnaru. Cercetările în acest caz continuă.

Back To Top