Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Delegații formate din profesori și studenți de la universități din mai multe țări se află în aceste zile la Ploiești, unde Universitatea Petrol-Gaze găzduiește evenimentul „Erasmus+ Week”.

Studenți și cadre didactice de la Singidunum University (Serbia), Lebanese University, Beirut Arab University, University of Balaman și University of Notre Dame (Liban), Saint Petersburg Mining University (Rusia) și Northeast Petroleum University (China), participă, până pe 27 aprilie, la UPG Ploiești, la „Erasmus+ Week”. Evenimentul are ca obiectiv intensificarea colaborării între instituțiile partenere în program și să faciliteze încheierea de noi parteneriate.

La deschiderea „Erasmus+ Week”, rectorul UPG Ploiești, prof. univ. dr. ing. Mihai Pascu Coloja, a punctat faptul că evenimentul are loc în anul în care instituția gazdă aniversează 104 ani de învățământ superior de petrol în România 70 de ani de la înființarea Universității la Ploiești.

La UPG Ploiești învață peste 300 de studenți, din 28 de țări, iar prin Erasmus și Erasmus+ au fost fundamentate parteneriate cu  44 de universități din 25 de țări.

În cadrul "Erasmus+ Week”, programul va include nu numai dezbateri academice, ci și vizite la agenți economici din domeniu și la cele obiective emblematice pentru Ploiești, Muzeul Petrolului și Muzeul Ceasului.

Back To Top