Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

pistolUn prahovean din Ariceștii Rahtivani a fost împușcat, miercuri după-amiază, de polițiștii care au răspuns unei reclamații privind distrugerea unor mașini aflate pe un teren viran din localitatea Buda. 

Totul a pornit de la un apel efectuat prin 112, în care o persoană sesiza distrugerea unor autoturisme aflate pe un teren viran din satul Buda. La fața locului, echipajul de Poliție trimis să intervină l-a găsit pe individul reclamat. Numai că acesta era înarmat cu un topor și nu a ezitat să atace patrula. Oamenii legii au tras, întâi, focuri de avertisment în plan vertical, dar bărbatul nu a dat înapoi, așa că au fost nevoiți să-l împuște.

Individul a fost rănit în abdomen.

O ambulanță a fost trimisă imediat la fața locului. Echipajul care a acordat primul ajutor l-a găsit pe atactor rănit, dar conștient.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că acesta se numește Iulian Ionel Popa și este din comuna prahoveană Ariceștii Rahtivani. De asemenea, încă din primele faze ale anchetei s-a aflat că bărbatul suferă de probleme psihice și are antecedente penale.

Back To Top