Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

capusaCăpușele sunt organisme parazite, înrudite cu păianjenii, care se hrănesc cu sângele gazdei. Căpușa parazitează nu numai pielea mamiferelor, ci și pielea păsărilor sau chiar a reptilelor. Acești paraziți sunt vizibili cu ochiul liber, în ciuda dimensiunilor foarte mici.

Căpușele se găsesc în spațiile verzi (parcuri, tufișuri, garduri verzi, sub copaci, etc.) și se înmulțesc în special în lunile mai-iunie și septembrie. Ele nu zboară și nu sar, ci ajung pe pielea gazdei la contactul cu spațiile infestate. Chiar dacă vremea caldă determină purtarea unei îmbrăcăminți mai sumare, lejere, și petrecerea timpului în spații verzi, trebuie avută grijă la aceste insecte parazite și la mușcătura lor.

Mușcătura de căpușă este, în general, ușor de recunoscut, nu numai datorită faptului că insecta rămâne atașată de piele, ci și datorită aspectului pielii din jurul mușcăturii, care prezintă leziuni sub formă de cercuri concentrice roșii. În cazul descoperirii căpușei pe piele, trebuie mers de urgență la medic.

Deși nu toate căpușele sunt purtătoare de boli, multe dintre ele pot transmite, într-adevăr, boli infecțioase, cele mai cunoscute fiind boala Lyme și encefalita de căpușă. După țânțari, căpușele reprezintă a doua cea mai răspândită modalitate de transmitere a bolilor prin insecte.

CUM NE PROTEJĂM DE CĂPUȘE?

Există câteva modalități prin care pot fi prevenite mușcăturile căpușelor:

- evitarea spațiilor cu risc de infestare cu căpușe (iarbă, tufișuri, vegetație uscată, etc.)

- purtarea unor haine adecvate (cu mânecă lungă, pantaloni lungi) și a unor încălțări închise (nu sandale)

- deparazitarea externă regulată a animalelor domestice

- toaletarea și dezinsecția spațiilor verzi.

Pentru o dezinsecție realizată în mod profesionist, cu produse 100% sigure, apelați la Coral Impex!

Oferim soluțiile ideale ca eficiență și ca preț pentru protejarea populației de efectele nedorite cauzate de mușcăturile căpușelor și ale altor insecte parazite.

Contactați-ne pentru o estimare GRATUITĂ!

Telefon: 04 244-517-610

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

(P)

Back To Top