Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

starea natieiEchipa de la ”Starea nației”, cea mai audiată emisiune a postului național de televiziune, a anunțat că a intrat în posesia unor înregistrări audio, realizate chiar de către oameni din TVR cu șefa Doina Gradea.

În înregistrări, șefa TVR, Doina Gradea, s-ar auzi cum îi insultă pe cei din redacția de știri, pentru că ar fi fost critici cu partidul aflat la putere. Potrivit tolo.ro, din înregistrări reiese că Doina Gradea este supărată că ziariștii încearcă să nu țină cont de cine e la guvernare!

”Ceea ce la orice canal public de televiziune din Europa apare în fișa postului, obligația de a fi în slujba cetățeanului, nu a Puterii, la TVR a ajuns un motiv pentru care să fii jignit”, spune unul dintre ziariștii de la ”Starea nației”, potrivit sursei citate.

Ar exista, de asemenea, dialoguri despre un reporter, o fată, care îi pusese întrebări socotite agresive Gabrielei Firea, în timp ce directorii TVR considerau că primarul trebuia elogiat!

Dragoș Pătraru a promis, pe post, că nu-și va încălca înțelegerea cu TVR, deși, fiind înregistrări de interes public, echipa consideră că ar avea toată justificarea de a o face.

Conform jurnaliștilor de la ”Starea nației”, înregistrările vor fi difuzate joi, 3 mai 2018, pe blogul realizatorului, patraru.ro, ”astfel încât oricine vrea să le preia, să o poată face”. Data publicării, 3 mai,  este tocmai Ziua Mondială a Libertății Presei.

Back To Top