Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

conferinte sinaia aepÎn perioada 3 - 6 mai, orașul Sinaia găzduiește două evenimente internaţionale cu tematică electorală: Conferinţa ştiinţifică cu tema "Egalitatea votului", organizată de Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) în parteneriat cu Comisia Europeană pentru Democraţie prin Drept a Consiliului Europei (Comisia de la Veneţia) şi Conferinţa internaţională a Autorităţii Electorale Permanente cu tema "Alegeri libere, parlamente şi formarea naţiunii".

Cele două conferinţe vor reuni la Sinaia peste o sută de invitaţi străini şi români, specialişti de marcă ai domeniului electoral, reprezentanţi ai organismelor electorale de pe toate continentele şi ai unor prestigioase organizaţii de profil, precum: Comisia de la Veneţia; Institutul Internaţional pentru Democraţie şi Asistenţă Electorală (International IDEA); Fundaţia Internaţională pentru Sisteme Electorale (IFES); Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (UNDP); Asociaţia Mondială a Organismelor Electorale (A-WEB); Organizaţia pentru Securitate şi Cooperare în Europa - Biroul pentru Instituţii Democratice şi Drepturile Omului (OSCE - ODIHR) şi Centrul Internaţional pentru Studii Parlamentare (ICPS), a anunțat Autoritatea Electorală Permanentă.

Conferinţa ştiinţifică cu tema "Egalitatea votului", programată în perioada 3 - 4 mai 2018, este a doua întâlnire de acest fel organizată în România în parteneriat cu Comisia de la Veneţia, după cea din octombrie 2015, care a avut ca temă "Codificarea Dreptului Electoral".

La rândul său, tema Conferinţei internaţionale a Autorităţii Electorale Permanente - "Alegeri libere, parlamente şi formarea naţiunii" - rezonează cu o mare sărbătoare a poporului roman, care marchează în acest an 100 de ani de la naşterea României Mari. AEP vrea să evidențieze, în anul Centenarului Marii Uniri, importanţa alegerilor libere din 1919 pentru primul Parlament al României Mari, dar în același timp să permită invitaţilor schimbul de experienţă şi de bune practici în ceea ce priveşte organizarea unor alegeri libere şi corecte. Evenimentul se va desfăşura în zilele de 5 şi 6 mai.

Lucrările celor două conferinţe internaţionale vor fi transmise în direct, de la Sinaia, pe canalul oficial de YouTube al AEP.

Back To Top