Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

greva generala sanatateMembrii sindicatelor Sanitas și Solidaritatea Sanitară fac front comun împotriva guvernanților. Nemulţumiţi de scăderea salariilor, în urma aplicării noilor prevederi legale, aceștia vor face luni o grevă de avertisment. Este ultimul semnal de alarmă înaintea declanșării grevei generale, pe 11 mai, pentru care s-au strâns deja peste 50.000 de semnături.

Consiliul Național al Federației SANITAS din România a mandatat Biroul Operativ să negocieze cu factorii de decizie soluțiile propuse pentru depășirea crizei din sistemul de sănătate și asistență socială. Pe de altă parte, sindicaliștii contabilizează semnăturile adunate din teritoriu, în favoarea declanșării grevei generale. Ei au anunțat că peste 50.000 de persoane din sistem și-au dat acordul pentru această formă extremă de protest, "ceea ce înseamnă că sunt îndeplinite condițiile legale pentru declanșarea grevei în cele două sectoare de activitate (Sănătate și Asistență socială)".

"În consecință, programul de greve continuă în termenii stabiliți inițial: 7 mai – grevă de avertisment, în intervalul orar 9.00 – 11.00; 11 mai – grevă generală în sistemul de sănătate și asistență socială", au transmis liderii Sanitas, cu mențiunea că rămân deschiși la dialog, "în condițiile în care partea guvernamentală oferă – chiar și în al doisprezecelea ceas – soluții consistente și real aplicabile pentru rezolvarea problemelor generate în Sănătate și Asistență socială prin aplicarea noii legi a salarizării".

Și Federația Solidaritatea Sanitară a anunțat că se alătură protestelor. "Având în vedere finalizarea unei liste comune de revendicări împreună cu Federația Sanitas, stabilită în cadrul negocierilor din data de 02.05.2018 desfășurate la Ministerul Sănătății, Federația Solidaritatea Sanitară din România anunță susținerea revendicărilor comune prin participarea la protestele legale din următoarea perioadă. În acest sens, în data de 7 mai 2018 Federația Solidaritatea Sanitară va organiza, timp de două ore, o «grevă românească» de avertisment (pichetarea spitalelor cu oamenii veniți de acasă, echipați în ținutele de protest, și greva japoneză din partea salariaților aflați la serviciu) ca formă de protest pentru susținerea revendicărilor organizației așa cum au fost formulate, concomitent cu greva de avertisment anunțată de Federația Sanitas. Pentru a putea fi declarată cu adevărat o grevă generală în sectorul sanitar Federația Solidaritatea Sanitară continuă strângerea semnăturilor pentru grevă, până în acest moment exprimându-și acordul pentru declanșarea ei 23,2% din membrii de sindicat ai federației", au transmis reprezentanții sindicatului "Solidaritatea Sanitară".

Filiala Prahova chiar a postat un anunț distinct, referitor la ce se va întâmpla, luni, în cel mai mare spital din județ. "Luni, 7.05.2018, intre orele 9-11, in curtea Spitalului Judeţean de Urgență Ploieşti ( Nord), Sindicatul Solidaritatea Sanitară Prahova va organiza protest- manifestarea nemulţumirilor în legătură cu scăderile salariale ale angajaților. La protest vor participa membri de sindicat care sunt liberi. Echipamentul de protest va fi asigurat de către sindicat. Împreună suntem mai puternici! Suntem solidari!", au transmis reprezentanții filialei prahovene a sindicatului "Solidaritatea Sanitară".

Back To Top