Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

teodora marinTeodora Marin, city managerul Ploieștiului, împreună cu Elena Buzățel, consilier angajat pe cabinetul primarului, efectuează zilele acestea o vizită în SUA și Canada, excursia fiind plătită din bani publici. Oficial, este vorba despre un schimb de experiență efectuat la invitația Asociației Municipiilor din România.

Jurnaliștii ziarulprahova.ro au descoperit plata biletelor de avion și a cazării efectuată prin intermediul Sistemului Electronic de Achiziții Publice SEAP, valoarea fiind de 13.500 de euro, fără TVA. Potrivit surselor APH la cheltuieli se adaugă și diurne care depășesc 7000 de euro. Valoarea plimbării se ridică la peste 21.000 de euro.

Teodora Marin ocupă funcția de city-manager al municipiului Ploiești, iar Elena Buzățel este angajată în funcția de consilier la cabinetul primarului Adrian Dobre pe salariul de 6000 de lei lunar. Buzățel își completează veniturile rezultate din pensie, aceasta lucrând, în trecut, la Conpet pe postul de director economic.

Back To Top