Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

perchezitii politiePoliţiştii prahoveni, sprijiniți de cei ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul  Poliției Române și de colegi din alte inspectorate județene, derulează, joi, o acțiune pentru strângerea de dovezi în cadrul unui dosar ce vizează o firmă din capitală, bănuită că ar fi creat un prejudiciu de estimat la 7 milioane de lei.

Polițiști de investigare a criminalității economice din Inspectoratul Județean de Poliție Prahova efectuează, joi, o percheziţie la sediul unei societăţi comerciale din municipiul Bucureşti, la persoane bănuite de evaziune fiscală. Totodată, polițiștii aduc la îndeplinire 42 ordonanțe de predare documente, activitate care se derulează în Bucureşti și județele Argeș, Arad, Constanța, Giurgiu, Ilfov, Iași, Mehedinți, Vâlcea și Prahova, a informat Inspectoratul Județean de Poliție.

"Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada 2012-2018, persoanele bănuite ar fi înregistrat în contabilitatea societăţii operațiuni comerciale care nu au avut la bază activități reale în scopul de a diminua taxele si impozitele datorate bugetului consolidat al statului, dar și de a obţine sume de bani în numerar pentru plata salariilor «la gri». De asemenea, reprezentanții societății ar fi ascuns sursa impozabila, respectiv nu ar  fi declarat, în totalitate, timpul efectiv lucrat de către salariați cu scopul de a nu achita în totalitate contribuțiile și impozitele generate de salariile plătite, în mod real", precizează IJP.

Strategia descrisă de oamenii legii era o practică destul de răspândită, în anii trecuți, în rândul angajatorilor, care fie foloseau angajații cu normă întreagă, dar le încheiau contracte cu normă redusă, pentru a plăti taxe mai mici la stat, fie încheiau contracte pe salariul minim pe economie, plătind angajatului diferența "la negru".

Prejudiciul cauzat este estimat la peste 7.000.000 lei, iar cinci mandate vor fi puse în aplicare, ca urmare a descinderilor din cursul acestei zile.

La activități  participă și polițiști din cadrul D.G.P.M.B. și Inspectoratelor Judeţene de Poliție  Arad, Constanța, Vâlcea, Argeș, Iași, Mehedinți, Giurgiu, precum și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Ploiești, a mai precizat IJP Prahova.

Foto ilustrație

Back To Top