Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

incendiu astra 16 maiPompierii militari au intervenit, din nou, miercuri dimineață, la fosta Rafinărie Astra, unde un incendiu a izbucnit la un canal de deversare.

 

Este a doua oară, în ultimele două luni, când un incendiu se produce pe platforma fostei rafinării. Evenimentul anterior a avut loc pe 22 martie și a afectat o suprafață de 100 de metri pătrați, dar fumul gros degajat atunci s-a simțit în cartierele din zona de sud a municipiului (VEZI DETALII).

De această dată, incendiul a izbucnit la un canal de deversare aflat lângă o instalație. Potrivit reprezentanților ISU Prahova, acesta s-a manifestat, din nou, cu degajare mare de fum, afectând aproximativ 40 de metri pătrați. Nu a existat pericol de propagare, incendiul fiind lichidat în jurul orei 10.00.

Pompierii militari vor stabili cauza declanșării acestuia.

Update - Potrivit ISU Prahova, incendiul ar fi izbucnit duă ce în zonă s-ar fi efectuat lucrări de tăiere/sudură fără respectarea normelor de siguranță. 

O firmă care intervine pentru dezafectarea instalațiilor si rezervoarelor lucrează pe platforma fostei rafinării.

Foto: ISU Prahova

Back To Top