Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

perchezitii traficanti droguri 31 maiNu mai puțin de 60 de persoane au fost audiate și zece dintre acestea au ajuns după gratii, miercuri, în urma descinderilor care au avut loc în Prahova, dar și în municipiile Galați și Brăila.

 

Perchezițiile au fost efectuate de polițiști din Ploiești și Galați, sub coordonarea procurorilor DIICOT Ploiești, într-un dosar vizând grupare infracțională specializată în traficul de droguri de risc și substanțe cu efecte psihoactive.  "Din cercetări au rezultat indicii că, începând din anul 2017, 3 persoane din Galați și Brăila ar fi desfășurat activități de trafic de substanțe noi cu efecte psihoactive (,,etnobotanice”) în Brăila și Galați. Totodată, sprijinite de alți complici, s-ar fi deplasat periodic în Prahova, unde ar fi comercializat angro astfel de substanțe către dealeri secundari. O parte dintre membrii grupării s-ar fi aprovizionat cu canabis din Spania, drogurile fiind comercializate în județul Prahova. În urma perchezițiilor, de la locuințele celor în cauză au fost ridicate 2 kilograme de materie vegetală și substanțe pulverulente destinate comercializării, cântare electronice, telefoane mobile, 28.000 de lei, 520 de lire sterline și 150 de euro", a anunțat, joi, IJP Prahova

În urma celor 12 percheziții derulate miercuri, 60 de persoane au fost conduse la audieri, iar 10 dintre acestea au fost reținute.

În dosar continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc, deținere de droguri de risc, pentru consumul propriu, fără drept și efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Back To Top