Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

politia rutiera noapteaDupă ce, în weekend, polițiștii de la Rutieră au organizat o acțiune pentru depistarea vitezomanilor în localitățile de pe Valea Prahovei (VEZI DETALII),  în noaptea de duminică spre luni echipajele dotate cu radar TruCam au acționat în municipiul Ploiești. Și nu fără folos!

În cursul nopţii, poliţiştii rutieri au continuat acţiunile din Ploieşti pentru combaterea excesului de viteză. Echipajele dotate cu radarul TruCam s-au aflat acţionat pe Bulevardul Independenţei, Bulevardul Republicii şi în zona Sala Sporturilor, iar pentru neregulile constatate au aplicat 26 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 9.570 lei, după cum au anunțat, luni dimineață, reprezentanții IJP Prahova.

Potrivit sursei citate, un conducător auto în vârstă de 55 ani a fost depistat, de exemplu, conducând cu viteza de 95 km/h, fiind  sancţionat cu amendă în valoare de 870 lei.

Foto arhivă (IJP Prahova)

Back To Top