Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

capat autostradaLa două zile după anunțul făcut de ministrul Transporturilor, Lucian Șova, la Sinaia, în cadru oficial, în fața deputaților din comisia de specialitate, Banca Mondială precizează că nu a fost informată cu privire la această intenție a autorităților române.

 

„Banca Mondială nu a primit o notificare oficială din partea Ministerului Transporturilor din România privind colaborarea pe proiectul de autostradă Ploieşti-Braşov. Îmbunătăţirea infrastructurii rutiere a României rămâne o prioritate majoră de dezvoltare şi este esenţială pentru atragerea investiţiilor şi stimularea competitivităţii ţării. Dacă intervin schimbări sau o informare oficială, vă vom comunica”, se arată într-un răspuns transmis de reprezentanții BM, la solicitarea Mediafax.

Vă reamintim că, după ședința de la Sinaia, mai mulți deputați au dezvăluit că proiectul autostrăzii Comarnic - Brașov s-a numărat printre temele abordate, iar ministrul Transporturilor, Lucian Șova, a anunțat că preferă parteneriatul public-privat, nu împrumutul negociat cu Banca Mondială, la care intenționează să renunțe (VEZI DETALII).

Back To Top