Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

premiu upg 2018 constantin dissescuIulia Mădălina Toader, șef de promoție din 2018, la specializarea Administrației Publiceă, din cadrul Facultății de Litere și Științe a UPG Ploiești, a primit, anul acesta, premiul "Constantin Dissescu".

"Premiul «Constantin Dissescu» a fost acordat, în acest an, domnisoarei Iulia Madalina Toader, șeful promoției 2018 de la specializarea Administrație Publică. Acest premiu se acordă anual de către Centrul de Studii și Cercetări Juridice și Socio-Administrative din cadrul Facultății de Litere și Științe, Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești. Felicitări pentru rezultatele deosebite!", a anunțat conf. univ. Mihai Apostolache.

Premiul acordat șefei de promoție de la AP poartă numele lui Constantin G. Dissescu, politician și ministru român, avocat, profesor de drept administrativ și constituțional la Facultatea de Drept din Universitatea București, fost ministru al Justiției (1899 - 1900) și fost ministru de Culte și Instrucțiune Publică (1906 - 1907; 1912 - 1914). Acesta este și autorul mai multor lucrări de specialitate dintre care amintim "Părere asupra reformei execuțiunii silite" (1881), "Cursul de drept public român - vol. I-II, dreptul constituțional, vol.III - dreptul administrativ" (1890 - 1892), "Les origines du droit roumain" (1899) și "Introducere la studiul dreptului constituțional" (1911).

Sursa foto: Facebook/ Mihai Apostolache

Back To Top