Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

alerta furtunaUn cod galben de instabilitate atmosferică este valabil, până vineri seară, în aproape toată țara, iar până sâmbătă dimineață acesta va fi înlocuit de o informare meteo care anunță, de asemenea, riscul de producere a unor fenomene periculoase.

Avertizarea cod galben este valabilă până vineri, la ora 23.00. Pe parcursul acestei zile vor fi averse torențiale, vijelii, descărcări electrice și izolat grindină la început în Banat, Crișana și Maramureș, apoi în Transilvania, Oltenia, cea mai mare parte a Moldovei și în nordul Munteniei.

În intervale scurte de timp sau prin cumulare se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși frecvent 20 -25 l/mp și pe arii restrânse 40 - 50 l/mp, atenționează Administrația Națională de Meteorologie.

De la ora 16.00, la nivel național intră în vigoare și o informare meteo conform căreia până sâmbătă, la ora 10.00, în Muntenia, Dobrogea și sud-estul Moldovei vor fi perioade scurte de timp în care local instabilitatea atmosferică va fi deosebit de accentuată și se va manifesta prin intensificări puternice ale vântului cu aspect de vijelie, descărcări electrice, averse torențiale și grindină. Pe arii restrânse vor fi cantități de apă de peste 25-35 l/mp. Pe parcursul nopții de vineri spre sâmbătă (22/23 iunie) va continua să plouă local însemnat cantitativ și în centru și nord-est.

Back To Top