Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

adevarul_de_searaColegii de la ediţia ploieşteană a Adevărului de Seară au trecut prin momente de emoţie, după ce patronatul a anunţat, prin note interne adresate tuturor redacţiilor din ţară, că Adevărul de Seară, în forma actuală, urmează să se închidă.

Conform informaţiilor publicate de paginademedia.ro, cotidianul gratuit Adevărul de seară îşi încetează apariţia ca ziar de sine stătător de la 1 iunie.

Potrivit sursei menţionate, şefii redacţiilor locale au fost deja informaţi asupra deciziei conducerii grupului Adevărul Holding de a renunţa la Adevărul de seară de la 1 iunie.

Tot de la 1 iunie, Adevărul va renunţa şi la ediţia de duminică.

Paginademedia.ro scrie că redacţiile care se ocupau de Adevărul de seară vor lucra pentru Adevărul, care va avea câteva ediţii regionale. Informaţiile locale vor fi inserate într-un caiet al fiecărei ediţii regionale Adevărul (aproximativ 10 ediţii regionale). Vestea bună primită de jurnalişti a fost aceea că, în final, s-a hotărât ca redacţiile locale să nu fie restructurate.

Vestea tristă e că s-a retras finanţarea unui proiect cu potenţial pe termen lung, dar şi că pensionarii care luau la sub braţ câte 50 de bucăţi, o dată, din dulăpioarele portocalii „Adevărul de Seară Ploieşti” agăţate de stâlpi rămân fără obiectul activităţii.

Back To Top