Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

romania_regala2011 este anul consacrat Jubileului de 90 de ani ai Majestăţii Sale Regelui Mihai I, conducătorul Casei Regale a României, văr de gradul 3 al reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii şi stră-strănepot al reginei Victoria a Marii Britanii. În luna mai şi în luna octombrie, la Bucureşti, vor avea loc ceremonii şi activităţi publice menite să omagieze pe Majestatea Sa Regele.

În perioada 9 -13 mai au loc, la Bucureşti, primele evenimente celebrând aniversarea a 90 de ani ai Majestăţii Sale Regelui Mihai I. Pentru a sărbători acest moment unic, alături de Regele Mihai se vor afla Alteţele Lor Regale Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu.

Cu această ocazie, Casa Majestăţii Sale Regelui au organizat următoarele momente publice:

Luni, 9 mai, Regele, însoţit de Principesa Moştenitoare, a făcut o vizită la Călăraşi pentru a dezveli bustul Majestăţii Sale şi pentru a primi titlul şi medalia de Cetăţean de Onoare al Muncipiului Călăraşi.

În aceeaşi zi, la Târgovişte, Principele Radu a participat la deschiderea Conferinţei Extraordinare: „130 de ani de la declararea Regatului României şi a Unirii Dobrogei cu Ţara Mamă (10 mai 1881 – 10 mai 2011” şi va lansa volumul „Provizoratul istoric”.

Marţi, 10 mai, la ora 11, Regele va primi, la Palatul Elisabeta, reprezentanţii Asociaţiei Motocicliştilor din România, cu ocazia oferirii Înaltului Patronaj acestei organizaţii. Accesul presei la ceremonie este liber.

Regele Mihai împreună cu Principesa Moştenitoare şi Principele Radu vor depune, la ora 11.45, un buchet de flori la statuia Regelui Carol I din Piaţa Palatului.

regele_mihaiApoi, Majestatea Sa Regele va participa la evenimentul de lansare a volumul „Lumea Regelui”, publicat de Editura Polirom, la Muzeul Naţional de Istorie a României, Sala Lapidarium. Intrarea publicului şi a presei va fi liberă.

În cursul după-amiezii de 10 mai, la ora 18, în cadrul unei ceremonii ce se va desfăşura la Palatul Elisabeta, Majestatea Sa Regele va primi distincţia „The Freedom of the City of London” din partea reprezentanţilor "Guild of Freemen of the City of London". Evenimentul va fi urmat de un dineu oficial. Accesul presei la ceremonie este liber.

Miercuri, 11 mai, în cursul dimineții, Regele Mihai va conferi la Palatul Elisabeta decoraţii regale unor personalităţi ale vieţii publice româneşti şi internaţionale. La ora 12, în Sala Regilor, Majestatea Sa va conferi Decoraţia Regală „Nihil Sine Deo” doamnei Virginia Zeani. Accesul presei este liber.

În cursul serii, Palatul Elisabeta va găzdui un dineu oficial, în prezenţa Majestăţii Sale Regelui Mihai, cu ocazia zilei de 10 Mai.

Joi, 12 mai, la ora 12, Principesa Moştenitoare primeşte la Palatul Elisabeta, participanţii Festivalului Jeunesse Musical, competiţie ce se desfăşoară sub Înaltul Patronaj al Alteţelor Lor Regale Principesa Moştenitoare şi Principele Radu. Accesul presei este liber.

La ora 17.30, Regele va găzdui un Garden Party în grădina Palatului Elisabeta, unde vor participa aproximativ 2,000 de persoane, reprezentanţi de frunte ai comunităţilor locale din România. Accesul presei la ceremonie este liber.

Vineri, 13 mai, la ora 10, în cadrul unei ceremonii ce se va desfăşura la Palatul Elisabeta, Regele va conferi titlul de Furnizor al Casei Regale a României: Hotelului Carol Parc, Companiei BCR Asigurări, Companiei Best Broker, Reţelei Private de Sănătate Regina Maria, Companiei Electrolux şi Sangria Com precum şi Înaltul Patronaj Parteneriatului Român de Siguranţă Rutieră iniţiat de Asociaţia Română de Bioritm Integrat, Retromobil Clubului România şi Asociaţiei Astra Română. Accesul presei la ceremonie este liber.

familia_regalaÎn ziua de 13 mai, la ora 11.30, Principesa Moştenitoare va reprezenta pe Regele Mihai la ceremonia de acordare a Înaltului Patronaj Asociaţiei Liceelor Centenare din România. Evenimentul va avea loc la Liceul Sfântul Sava.

Sursa: www.familiaregala.ro

Back To Top