Categorie: Actual

baner-expo-pt-site-2011_La Ploiesti, joi 12 mai, de la ora 11.00 se deschide pentru 3 zile  a patra editie a târgului de turism al Ploieştiului - „EXPO VACANŢA” , organizat de Asociaţia de Promovare a Turismului Prahova.  Evenimentul se desfăşoara în perioada 12-14 mai 2011, in incinta galeriilor comerciale Winmarkt Grand Center.

“Expo Vacanţa” poate fi vizitata de publicul larg joi, vineri si sambata, intre orele 10.00- 19.00. Târgul va prezenta publicului ofertele speciale de vacanţă ale agenţiilor de turism, ale hotelurilor şi centrelor de distracţie şi recreere, ale bancilor care au produse specializate. Cele mai solicitate pachete turistice sunt “miniPreturi de vacanta-Litoralul pentru toti” cu preturi de la 179 lei /sejur, decada balneara, o saptamana la munte, dar si oferte cu reduceri importante pentru Bulgaria, Turcia, Grecia sau Circuite si croaziere.

La EXPO VACNAŢA 2011 vor participa agenţii de turism şi tour-operatori, hoteluri , organizaţii nationale şi asociaţii profesionale din turism, precum şi centre de distractie şi recreere.

Vizitatorii vor putea castiga vacante gratuite si alte premii oferite în cadrul marii tombole a evenimentului. In plus, doritorii se pot delecta si cu expoziţia de fotografie “Romania turistica” organizată cu sprijinul Foto Club, Clubul de Turism şi Arte ESCAMONDE si Fotoclub Coket Ploieşti.

În cadrul târgului este promovat turismul ecologic in mediul natural cu ajutorul Asociaţiei Ecologice Turism Verde.

Mai multe detalii gasiti pe site-urile www.expovacanta.ro, www.asociatiaturismprahova.ro şi www.anat.ro.

Back To Top