Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

cod 30 06Administraţia Naţională de Meteorologie a emis sâmbătă mai multe avertizări meteo, anunţând noi perioade de instabilitate atmosferică. În mare parte din ţară, vremea va fi rea până duminică dimineaţa. Astfel, zonele din nord-estul şi parţial centrul ţării sunt sub avertizare cod portocaliu de vreme severă, în vreme ce teritoriile din alte 18 judeţe sunt total sau parţial sub cod galben.

Potrivit ANM, sâmbătă la ora 10.00 a intrat în vigoare codul portocaliu care vizează judeţele Botoşani, Suceava, Neamţ, Iaşi, Bacău, Covasna, mare parte din Harghita şi Braşov şi partea sudică a Sibiului. Local în Moldova, precum și în zona Carpaților Orientali și Meridionali temporar va ploua abundent și se vor acumula cantități de apă de 50 l/mp și izolat 60…70 l/mp, anunţă meteorologii, care au mai precizat că manifestări ale instabilității atmosferice vor fi și în celelalte regiuni, dar pe arii mai restrânse și pentru intervale mai scurte de timp. Codul portocaliu e în vigoare până sâmbătă noapte, la ora 23.00.

De asemenea, ANM a emis şi un cod galben, valabil în intervalul 30 iunie, ora 10.00 - 1 iulie, ora 6.00. În intervalul menționat, în Moldova, local în Transilvania și Maramureș, precum și în jumătatea de nord a Munteniei și în zona montană a Olteniei, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin averse cu caracter torențial, descărcări electrice și intensificări ale vântului cu aspect de vijelie.

Back To Top