Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

scandal impuscaturi judeteanUn bărbat a fost împușcat, iar altul a ajuns la un spital din București, tăiat la picioare, după un scandal petrecut luni seară, în apropierea Spitalului Județean din Ploiești.

 

Trei persoane au coborât dintr-o mașină, luni seară, în apropierea SJU PLoiești, pentru a lua un bărbat la întrebări, pentru o datorie mai veche. Două persoane au deschis focul, una dintre ele fiind rănită la picior cu o armă tip airsoft, scrie Ziarul Incomod.

Cea de-a doua victimă a scandalului este unul dintre agresori, care a fost transportat la un spital din București după ce s-a tăiat la picior în geamul unui magazin pe care l-a spart pentru a ajunge la victima care se refugiase acolo.

Poliția a identificat toate cele patru persoane implicate în conflict. Două dintre ele au fost internate, iar alte două, dintre agresori, încă sunt căutate de oamenii legii, mai precizează sursa citată

Foto: ziarulincomod.ro

Back To Top