Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

accidentTrei persoane au fost rănite, marţi dimineaţă, într-un accident produs pe drumul naţional 1 B Ploieşti – Buzău, doi dintre răniţi, care au multiple fracturi, rămânând internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Accidentul s-a produs în jurul orei 6:00, în Valea Călugărească.

Şoferul unui autoturism Skoda Octavia a pierdut controlul asupra maşinii şi a intrat pe contrasens unde a acroşat alte două autovehicule. În urma impactului, şoferul vinovat de producerea accidentului şi doi pasageri aflaţi în maşina pe care acesta o conducea au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, doi dintre răniţi rămânând internaţi în spital.

Una dintre victime, care a suferit o fractură deschisă de antebraţ şi un traumatism cranio-facial, este internată pe secţia de ortopedie, cealaltă fiind internată pe secţia chirurgie, după ce a suferit un traumatism toracic cu multiple fracturi minore.

Back To Top