Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

upgÎn timp ce, la unele programe de licență de la UPG Ploiești, numărul candidaților nu-l egalează nici pe cel al locurilor la buget, la altele se poate vorbi deja despre concurență. Înscrierile, care ar fi trebuit să se încheie astăzi, se mai pot face până vineri, inclusiv, potrivit unui anunț publicat de conducerea universității ploieștene.

 

Situația publicată marți seară de UPG Ploiești arată că 101 candidați s-au înscris la Administrație publică, specializare care are alocate 21 de locuri la buget și încă 37 cu taxă.

Alte 81 de dosare au fost depuse pentru admiterea la Pedagogie, acolo unde există doar 21 de locuri la buget și 29 cu taxă.

Peste 100 de cereri de înscriere au mai fost înregistrate, până acum, la specializările Inginerie de petrol și gaze, Management, Finanțe-bănci, Economia comerțului, turismului și serviciilor, Pedagogia învățământului primar și preșcolar.

Cu toate acestea, alte domenii nu au reușit să atragă decât câțiva candidați și este foarte posibil ca, în următoarele zile, conducerea UPG să anunțe renunțarea la organizarea unora dintre aceste programe și redistribuirea locurilor alocate lor inițial, cu mențiunea că le va oferi candidaților posibilitatea să aleagă o altă specializare la care să se înscrie.

În această situație se află Informatica, Prelucrarea petrolului și petrochimie, Inginerie economică în domeniul mecanic, Utilaje pentru transportul și depozitarea hidrocarburilor, Ingineria și informatica proceselor chimice și biochimice.

Între timp, însă, s-a luat decizia prelungirii perioadei de înscrieri, până pe 20 iulie.

Joi, pe 19 iulie, dosarele se primesc până la ora 15.00, iar vineri, pe 20 iulie, până la ora 13.00.

Back To Top