Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

incendii muncitori rafinaria astraIncendiile repetate din ultima perioadă, izbucnite la fosta rafinărie Astra, nu ar fi tocmai niște accidente. În ultimele ore, pe rețelele de socializare au apărut înregistrări cu muncitori care dau foc unor materiale. Asta în condițiile în care, uneori, incendiile scapă de sub control și ajung să degaje fum toxic. Până acum, evenimentele au fost catalogate ca incidente nefericite, provocate de scântei de la aparatele lucrătorilor care intervin pentru dezafectarea unității închise de mai mulți ani.

Clipurile video au fost publicate pe pagina de Facebook "STOP poluării orașului Ploiești" și aruncă într-o cu totul altă lumină incendiile repetate izbucnite în zonă, în ultimele luni. Cele mai recente au fost semnalate pe 22 martie și 16 mai, dar un altul a izbucnit chiar aseară, la câteva ore după ce prima înregistrare a apărut pe internet.

Cu privire la evenimentul din 23 iulie, la care a intervenit ISU Prahova, reprezentanții Inspectoratului au spus că acesta nu s-a produs în incinta fostei rafinării și că ar fi fost provocat de joaca unor copii. A fost afectată, potrivit sursei citate, o suprafață de 100 de metri pătrați, de pe care au ars deșeuri, însemnând, cauciucuri și mase plastice.

Incendiile anterioare au avut însă drept cauză probabilă indicată de ISU, scânteile, respectiv lucrări de tăiere/sudură fără respectarea normelor de siguranță.

În înregistrările publicate AICI, luni după-amiază și marți dimineață, se văd, însă, muncitori care provoacă pur și simplu incendii, nefiind vorba nici pe departe despre utilizare vreunui utilaj care ar putea determina, accidental, declanșarea unui asemenea eveniment.

Back To Top