Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

disparut sotrileConstantin Răduțoiu, de 51 de ani, din Șotrile, este căutat de polițiștii din județ după ce familia a alertat autoritățile cu privire la faptul că bărbatul a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors.

Constantin Răduțoiu are 1,80 metri înălțime, 80 de kilograme, constituție robustă, păr grizonat, tuns scurt, ten măsliniu, iar în zona cefei are o cicatrice provenită de la o intervenţie chirurgicală.

La momentul plecării era îmbrăcat cu blugi de culoare albastră, tricou de culoare neagră, geacă de culoare albastră şi adidaşi de culoare neagră. La gât purta un pandantiv tip plăcuță de identificare pe care este gravat "familia este locul unde începe viaţa şi iubirea nu se termină niciodată". La mâna stângă, bărbatul poartă o brăţară din piele de culoare neagră cu un pandantiv metalic inscripţionat "tati te iubim".

Persoanele care pot oferi informaţii despre persoană dispărută sunt rugate să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Back To Top