Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

accident nordului brebeneiFemeia rănită marți, în accidentul produs pe Șos. Nordului, din Ploiești (VEZI DETALII), este în stare gravă și are nevoie urgentă de sânge. Prietenii acesteia au lansat un apel disperat, în condițiile în care, ca în fiecare vară, stocurile de sânge sunt foarte mici.

 

"Va rog dati o mana de ajutor prietenei mele! Haideti sa o ajutam pe Carmen! Va rog din suflet DONATI SANGE sau trimiteti DONATORI! Carmen Constantin a suferit un grav accident, produs marti dimineata pe soseaua Nordului din Ploiesti. A ajuns in coma la Spitalul Judetean Ploiesti, cu hemoglobina 4. Criza de sange din sistem este profunda. A fost operata si este intr-o stare foarte grava. Cine poate si doreste, se poate adresa Centrului de Transfuzii din Ploiesti. Sa nu uitati, va rog sa spuneti ca donati in numele lui Carmen Constantin, internata la Spitalul Judetean Ploiesti. Se poate dona ORICE grupa de sange, ea va primii grupa de care are nevoie.

HAIDETI SA O AJUTAM PE COLEGA NOASTRA!

Am rugamintea, cei ce doneaza pentru ea, sa-mi trimita dovada donarii, pentru a o putea prezenta la spital.

MULTUMESC!", a transmis Irina Maria Ion, una dintre prietenele victimei.

Update:  Carmen Constantin, femeia grav rănită în accidentul de marți, s-a stins din viață

Back To Top