Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

rechizite contrafacuteAproape 1.000 de ghiozdane provenite din China, despre care autoritățile vamale bănuiesc că ar fi contrafăcute, au fost ridicate, la finalul săptămânii trecute, din Portul Constanța Sud Agigea. Transportul trebuia să ajungă la o societate comercială din județul Prahova.

Rechizitele au fost descoperite de polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă și lucrătorii vamali, în timpul verificării unui container provenit din China. Transportul, în valoare de 124.000 de lei, trebuia să ajungă la o societate comercială din Prahova, administrată de un cetățean chinez, de 24 de ani, cu domiciliul în București.

Poliția de Frontieră a precizat că "în urma controlului, au fost descoperite 900 de ghiozdane, susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală a unor mărci cunoscute. Bunurile, în valoare de 124.200 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate."

Foto: politiadefrontiera.ro

Back To Top