Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

sirene alarmareInspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă organizează miercuri, 1 august, un nou exerciţiu de alarmare a populaţiei, menit să verifice starea tehnică a sistemelor de alarmare şi pregătirea autorităţilor. Cu această ocazie se împlineşte un an de când IGSU a demarat aceste verificări perioadice, în prima zi de miercuri a fiecărei luni, iar reprezentanţii ISU Prahova au trimis un comunicat în care au detaliat rolul acestor verificări, semnificaţiile semnalelor sonore redate de aceste sirene şi acţiunile derulate în paralel pentru a pregăti populaţia să reacţioneze în cazul unor probleme reale.

“Miercuri, 01 august 2018, între orele 10.00 – 11.00, sirenele de alarmare publică vor fi acționate în întreg județul. La nivelul județului Prahova, sunt 313 sirene (72 electronice și 241 electrice), astfel de mijloace, care pot fi utilizate în cazul unor dezastre sau alte situații de protecție civilă, modul de acționare a acestora fiind realizat local sau centralizat, din dispecerate. În anul 2018 s-au desfăşurat un număr de 12exerciţii de verificare a modului de cunoaştere, organizare şi desfăşurare a activităţilor de înştiinţare, prealarmare, avertizare, alarmare şi evacuare în localitățile Gura Vitioarei, Lipănești, Măgurele, Dumbrăvești, Păulești, Gornet Cricov, Iordăcheanu, Plopu, Măgureni, Florești, Drajna și Filipeștii de Târg. Responsabilitatea menținerii în stare de operativitate a sistemului de înștiințare-alarmare revine autorităților publice locale, iar reprezentanții inspectoratului derulează, periodic, acțiuni de verificare în teren. Pe parcursul acestui an, personalul specializat a verificat15 mijloace de alarmare a populației (3 electronice și 12 electrice)”, se arată într-un comunicat de presă transmis de ISU Prahova.

“Prin modul de acționare al mijloacelor tehnice de alarmare există posibilitatea de a crea disconfort în spațiul public, motiv pentru care asigurăm cetățenii că astfel de exerciții periodice sunt necesare și benefice. Recomandăm cetățenilor să rămână calmi și să urmărească informările transmise de către inspectoratul pentru situații de urgență și administrațiile publice locale. Obiectivele acestui demers vizează pregătirea continuă a autorităților administrației publice locale, pregătirea populației prin cunoașterea semnificației semnalelor de alarmare și centralizarea permanentă a datelor privind starea de operativitate a echipamentelor de înștiințare, avertizare și alarmare”, se mai arată în acelaşi comunicat, în care sunt detaliate şi semnificaţiile semnalelor acustice:
- Semnalul ALARMĂ AERIANĂ se compune din 15 sunete a 4 secunde fiecare, cu pauză de 4 secunde între ele.
- Semnalul ALARMĂ LA DEZASTRE se compune din 5 sunete a 16 secunde fiecare, cu pauză de 10 secunde între ele.
- Semnalul PREALARMĂ AERIANĂ se compune din 3 sunete a 32 secunde fiecare, cu pauză de 12 secunde între ele.
- Semnalul ÎNCETAREA ALARMEI se compune dintr-un sunet continuu, de aceeaşi intensitate, cu durata de 2 minute.

Back To Top