Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

transformatorAbia miercuri, la mai bine de 24 de ore de la incendiul care a afectat un transformator din Ploiești (VEZI DETALII), apar primele soluții pentru locuitorii din cartierul Bariera București, rămas de mai bine de o zi fără alimentare cu energie electrică.

 

În urma discuțiilor purtate, astăzi, de către Primăria Ploiești cu reprezentanții Electrica, s-a stabilit montarea unui număr de cinci generatoare electrice în vederea realimentării cu energie electrică a zonei afectate, au informat reprezentanții municipalității. În plus, la ora 16.00, la Ploiești se reunește Comitetului Local pentru Situații de Urgență în vederea adoptării unor masuri concrete, ca urmare a avariilor repetate la instalațiile de medie tensiune ale Societății de Distribuție a Energiei Electrice Nord Muntenia, care alimentează zona de sud a municipiului Ploiești.

"Avariile respective au generat întreruperea succesivă a alimentării cu energiei electrică, în cartierul Bariera București, afectând mii de cetățeni, pe o perioadă de peste 24 de ore. (...) Facem precizarea că, în cadrul ședinței Comitetului Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Ploiești vor fi prezenți și factori de decizie ai Direcției de Sănătate Publică Prahova, ai forțelor de ordine publică din municipiu (Poliția Locală Ploiești, Inspectoratul Județean de Jandarmi Prahova, Poliția Municipiului Ploiești), ai operatorilor de rețele (Electrica, Distrigaz, etc), urmând a se lua toate măsurile necesare în vederea asigurării tuturor serviciilor publice la nivel optim, în zona afectată de avaria menționată", a mai informat Primăria Ploiești.

Update - Alimentarea cu energie electrică a cartierului Bariela Bucureşti a fost reluată complet marţi, în jurul orei 16.00, la aproape 30 de ore de la producerea avariei. "Stația electrică de transformare 110/20/6 KV Ploiești Sud, a fost propusă pentru modernizarea integrală, iar contractul de execuție pentru modernizarea stației urmează a fi semnat în cursul lunii august", au anunţat reprezentanţii SDEE Muntenia Nord.

Foto ilustrație

Back To Top