Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Cosmin ButuzaÎncepem cu scuzele de rigoare pentru limbajul ce poate părea licențios. Din păcate, nu ținem să-i facem pe cititori să se jeneze, ci trebuie să cităm un oficial în Ministerul Tineretului și Sportului, secretarul de stat Cosmin Butuza. Acesta a marcat cu o declarație incalificabilă rezultatele obținute de  tinerii români la Campionatul European de Șah pentru echipe de juniori.

 

O conferință de presă a Federației Române de Șah, organizată înaintea Campionatului European de șah rapid, blitz și dezlegări de la Oradea, a fost prilej pentru o nouă gafă monumentală care completează bilanțul bogat, la acest capitol, al Cabinetului Dăncilă. Autorul este, de această dată, Cosmin Butuza, secretar de stat în Ministerul Tineretului și Sportului.

Lăsând la o parte faptul că performanțele copiilor au ajuns într-un plan secund, după cum comentează pressone.ro, declarația oficialul a fost absolut jenantă. "Este anul Centenarului, avem 100 de ani de la Marea Unire și cred că trebuie să ne mândrim cu acest lucru, să arătăm și străinilor că suntem români, că ne mândrim cu Centenarul. Să punem Centenarul pe tricoaiele noastre (!!! - n.r.), pe afișele noastre, pe tot ceea ce înseamnă!", a declamat secretarul de stat Butuza, potrivit pressone.ro.

Back To Top