Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

perchezitii politie ruralProcurorii care instrumentează dosarul de proxenetism, trafic de droguri și punerea în circulație de bani falși, în care s-au efectuat percheziții în București, Prahova și Ilfov, în cursul zilei de miercuri, au reținut 13 membri ai clanului Gruia, pe care i-au și prezentat instanței, cu propunere de arestare preventivă. Judecătorii au decis să trimisă, însă, după gratii, numai trei dintre aceste persoane, față de restul luând măsuri preventive mai blânde sau respingând complet propunerea anchetatorilor.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală  au dispus luarea măsurii preventive a reținerii pe o durată de 24 ore a inculpaților Voicu Nicușor zis „Stan a lui Caran”, GEORGESCU Marius Bogdan, zis „Buze”, CREȚU Reganster zis „JACK”, HIRGHILIGIU Cristian zis „Moldoveanu, COCOȘ Gheorghe, ION Alexandru zis „Săndel”, BOBOC George Valentin, ZANFIR Gruia zis „Chiștoc”, ZANFIR Alberto zis „Teberică”, IONESCU Marius Andrei, NICOARĂ Filip George, ION Cristian zis „Amet” şi OANCEA Magdalena zisă „Magda”, pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de mare risc, deținere de droguri de risc pentru consum propriu, punerea în circulație de valori falsificate, complicitate la punerea în circulație de valori falsificate, dare de mită, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, trafic de influență şi cumpărare de influență.

Joi, aceștia au fost prezentaţi Tribunalul Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru  o perioadă de 30 de zile. Însă numai trei dintre ei au și ajuns după gratii, potrivit informațiilor publicate de HotNews. Judecătorii Tribunalului București au dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile pentru Zanfir Gruia, Marius Andrei Ionescu și Filip George Nicoară, membri ai clanului Gruia, acuzați de procurorii DIICOT de trafic și deținere de droguri, trafic de influență, dare de mită și punerea în circulație de bani falși. În cazul altor doi suspecți, Marius Bogdan Georgescu și Regnaster Crețu s-a dispus controlul judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Judecătorii i-au mai plasat pe Alberto Zanfir și pe Cristian Ion sub arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile. În cazul celorlalți șase suspecți, din cei 13 reținuți de procurori, judecătorii au respins propunerea DIICOT de dispunere a vreunei măsuri.

Procurorii DIICOT au anunțat, joi, că în cauză, există suspiciunea rezonabilă că în cursul lunii august 2017, inculpatul CREȚU Reganster zis ”JACK”, împreună cu inculpaţii DIDILĂ Foreman, ZANFIR Gruia zis ”CHIȘTOC” şi ZANFIR Alberto zis ”TEBERICĂ”, membri ai clanului Gruia, au constituit un grup infracţional organizat, coordonat de inculpatul DIDILĂ FOREMAN, la care, în perioada august 2017 şi până în prezent, au aderat şi sprijinit gruparea de crimă organizată, inculpaţii VOICU Nicuşor zis „Stan a lui Caran”, GEORGESCU Marius Bogdan zis „Buze”, COCOȘ Gheorghe,  ION Alexandru zis ”Săndel”, BOBOC George - Valentin, IONESCU Marius - Andrei, NICOARĂ Filip - George, OANCEA Magdalena, ION Cristian zis „Amet”, precum şi alţi suspecţi, cu scopul de a comite infracțiunile de punere în circulație de valori falsificate (bancnote de 100 de euro), trafic de droguri de mare risc (cocaină), trafic şi cumpărare de influenţă şi proxenetism.

"S-a reţinut că în perioada mai sus menționată, membrii grupului infracțional au cumpărat și introdus pe teritoriul României 499 de bancnote de 100 de euro falsificate în Bulgaria, au comercializat droguri de mare risc pe teritoriul municipiului București, au traficat şi cumpărat influență şi au înlesnit şi obţinut sume de bani de pe urma activităţii de prostituţie desfăşurată pe teritoriul municipiului Bucureşti.Cu ocazia percheziţiilor domiciliare efectuate în cauză au fost ridicate mai multe bunuri printre care şi droguri, 18 bile ce conțin pulbere de culoare alba(cocaină), sume de bani, o armă de vânătoare, o arbaletă, o macetă, 2 permise de conducere emise de autoritățile din Marea Britanie având aceeași serie, alte bunuri și înscrisuri cu valoare probatorie", au mai dezvăluit anchetatorii.

La perchezițiile derulate miercuri, în acest dosare, au fost vizate și adrese din prahova, descinderile fiind realizate inclusiv cu sprijinul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

Foto ilustrație

Back To Top