Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

politistAngajaţii Poliţiei Rutiere Prahova au avut sarcini de serviciu cu totul neobişnuite: colegii lor de la Direcţia Generală Anticorupţie i-au „reinstruit”, explicându-le… să nu ia şpagă. Acţiunea de „reinstruire” a angajaţilor MAI în privinţa conduitei profesionale şi a anticorupţiei face parte dintr-o campanie derulată la nivel naţional. „Reinstruiri” de acest gen au avut loc la inspectoratele de poliţie din peste jumătate dintre judeţene ţării. „Primul obiectiv al acestei strategii de prevenire şi combatere a corupţiei este scădere numărului celoor implicaţi în fapte de corupţie”, a afirmat  Şeful Serviciului Prevenire din cadrul DGA, Paul Milodin, care a fost prezent la reinstruirea poliţiştilor prahoveni.

La rândul său, directorul Poliţiei Rutiere din cadrul IGPR, comisarul şef Lucian Diniţă, prezent de asemenea astăzi la Ploieşti, a ţinut să precizeze că acţiunea de astăzi nu a fost un control, ci doar o reinstruire, în condiţiile în care la nivelul ministerului au fost stabilite unele principii privind atitudinea poliţiştilor.

Din 2006 şi până în prezent, la nivelul MAI au fost supuşi testelor de integritate 136 de angajaţi ai ministerului, dintre aceştia 38 fiind prinşi că au luat mită, diverse sume de bani.

Şeful poliţiei rutiere la nivel naţional a vorbit şi despre câteva dintre problemele poliţiştilor rutieri. Diniţă a spus că foarte puţini sunt şoferii care, atunci când sunt opriţi în trafic de către cei de la rutieră rămân în maşină, aşa cum cere legea.

Comisarul şef a ţinut să precizeze că poliţiştii rutieri nu au „plan de amenzi”, aşa cum se vorbeşte şi că e „cel puţin învechită” ideea că radarele stau la pândă.

„Radarele sunt amplasate pe maşini inscripţionate cu însemnele poliţiei, e real însă că uneori aceste maşini sunt parcate în mod defectuos”, a admis şeful poliţiştilor rutieri.

Back To Top