Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

postare pisica de mare1O ploieșteancă lansează acuzații grave, într-o postare publicată pe Facebook. Aceasta susține că soțul ei ar fi fost înțepat de o pisică de mare și că, deși se afla într-o stare destul de gravă, salvamarii au refuzat să cheme o ambulanță. Mai mult, când a sunat chiar ea la 112, i s-ar fi spus să se descurce pe cont propriu pentru a ajunge la spital, pentru că nu exista nicio salvare disponibilă.

Femeia susține că totul s-ar fi petrecut pe o plajă din stațiunea Mamaia, duminică seară. Nici salvamarii, nici echipajele de la ambulanță nu i-ar fi venit în ajutor, iar bărbatul a ajuns la spital cu ajutorul unui om de bine.

"Caz revoltator la plaja din Mamaia, in regiunea plajei 3 papuci. In jurul orei 18.30, sotul meu a fost intepat de o pisica de mare. Am apelat la cei de la salvamar pt a ne ajuta, pt ca situatia lui era foarte grava. Acestia in loc sa sune la serviciul unic de urgenta, i-au spalat zona afectata cu apa oxigenata. Sotul meu facea spasme, iar salvamarii nu au vrut sa sune la salvare, spunand ca ei suna doar in momentul cand persoana moare pe plaja. Am sunat personal la serviciul unic de urgenta si mi s-a spus ca nu au ambulanta pentru a ne trimite, si, sa ne descurcam sa ajungem cum putem la spital. Timpul trecea iar starea de sanatate se agrava din ce in ce mai mult. Nu pot sa descriu prin ce dureri cumplite a trecut. Cu ajutorul unui domn binevoitor am reusit sa ajungem la spitalul din Constanta. In ce tara traim oameni buni? Sa nu ai tu o ambulanta sa trimiti intr-o asemenea situatie de urgenta? E strigator de cer ce se intampla cu sistemul medical romanesc. Distribuiti aceasta postare, sa vada cat mai multi, poate ajunge si la politicienii nostri care ne conduc si la dna ministru a sanatatii. E socant ce se intampla cu sistemul medical din Romania. Nu s-a intamplat intr-un loc izolat, ci in Mamaia, oameni buni. Revoltator! Plecati acasa domnilor salvamari daca nu stiti sa acordati un prim ajutor unei persoane aflate intr-o stare de urgenta! Cum sa spui una ca asta, ca suni la ambulanta doar in momentul cand persoana e moarta pe plaja? Rusine sa va fie!", a scris ploieșteanca, pe pagina ei de Facebook.

postare pisica de mare

Foto ilustrație articol: Google Maps

Back To Top