Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

catuse01Unul dintre membrii grupării conduse de Florin Pârjol, zis „Ghenosu”, a fost reţinut după ce marţi a fost prins la intrarea în Tribunalul Dâmboviţa având a asupra lui un pistol Macarov, cu care se pare că voia să împuşte un bărbat cu care Ghenosu are un proces.

Poliţiştii dâmboviţeni au reţinut, marţi, un bărbat de 21 de ani din Târgovişte, cunoscut ca membru al grupării infracţionale conduse de Florin Pârjol, zis „Ghenosu”, suspectul fiind prins la intrarea în sediul Tribunalului Dâmboviţa având asupra lui un pistol Macarov calibrul 9 milimetri.

Anchetatorii suspectează că bărbatul reţinut, care se numeşte Ionuţ Cobianu şi este poreclit „Nas”, intenţiona să îl împuşte în sediul Tribunalului pe un bărbat pe care Ghenosu a încercat să îl împuşte în anul 2008 şi cu care acum Pârjol are un proces, marţi la Tribunalul Dâmboviţa având loc un termen din acest proces.
Şeful DIICOT Ploieşti a declarat că membrii grupării infracţionale conduse de Ghenosu au încercat de asemenea să îl împuşte în Spania pe bărbatul pe care Ionuţ Cobianu voia să îl omoare în sediul Tribunalului Dâmboviţa.

Ionuţ Cobianu a fost condamnat recent de o instanţă de la Judecătoria Târgovişte la câtva luni de închisoare cu suspendare pentru port de armă albă. El se află acum la audieri, la sediul DIICOT Ploieşti, iar în cursul zilei de miercuri procurorii vor solicita mandat de arestare preventivă pe numele lui.

Back To Top