Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

ambulante smurdIGSU a anunțat semnarea acordurilor-cadru pentru ambulanțele de urgență de tip B 4×2 și 4×4. DIn moment ce licitația a fost finalizată, primele ambulanțe de tip B pentru Serviciile de Ambulanță și SMURD urmează să ajungă în acest an. Licitația pentru ambulanțele de tip C este în curs de finalizare.

 Conducerea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență a anunțat că, până la sfârșitul acestui an vor fi livrate aproximativ 500 de ambulanțe de urgență urmând ca livrările să continue și anul viitor, începând cu luna ianuarie.

"În total, 1,309 ambulante de tipurile  A, B si C urmează a fi livrate în cadrul prezentului proiect finanțat prin POR, accesând fonduri europene nerambursabile (935 ambulanțe de urgenta tip B din care 600 sunt destinate serviciilor de ambulanță și 335 SMURD, 132 ambulanțe de urgență tip C din care 81 destinate serviciilor de ambulanță și 51 destinate SMURD, plus 242 ambulanțe de transport de tip A destinate serviciilor de ambulantă)", anunță IGSU.

Suplimentar,  Serviciul de Ambulanță București Ilfov urmează să primească 106 ambulanțe de tip B și C achiziționate de Primăria Municipiului București și care nu sunt incluse în numărul total de 1.309 ambulanțe menționat mai sus.

Noile ambulanțe vor înlocui parcul învechit al serviciilor de ambulanță și SMURD, cele mai multe dintre autospecialele existente având cel puțin 10 ani vechime, fiind achiziționate în 2007 și 2008.

Back To Top