Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

roman rapit libiaUn român răpit în Libia, în luna iulie, împreună cu trei colegi de la compania petrolieră de la acre lucra, apare, alături de un alt prizonier, într-o înregistrare în mediul on-line.

Înregistrarea, publicată de Libertatea, conține un mesaj transmis de al doilea prizonier, unul dintre colegii libieni ai românului: "Facem apel către guvernul libian și către Compania Națională a Petrolului să înceapă negocierilor cu răpitorii și să le asculte cererile pentru a duce la eliberarea noastră."

Românul a fost răpit la jumătatea lunii iulie, împreună cu trei colegi libieni. Doi dintre ei au fost eliberați la scurt timp după aceea, iar cel de-al treilea ar fi prizonierul care transmite mesajul din înregistrare.

„Celula de criză interinstituţională, care gestionează situaţia cetăţeanului român răpit în Libia, a luat notă de difuzarea pe internet a unui material video referitor la acesta. Autorităţile române competente, reprezentate în Celula de criză interinstituţională convocată de către MAE, verifică, în regim de urgenţă, autenticitatea filmului. Având în vedere specificul acestei operaţii, procedurile de verificare pot să dureze.  Celula de criză interinstituțională precizează că lansarea unui astfel de mesaj în spaţiul public se înscrie în tiparul obişnuit al situaţiilor de acest gen", se arată într-un comunicat al MAE, citat de Libertatea, în care autoritățile române mai precizează că se află în contact permanent cu autoritățile centrale și locale libiene, reprezentanții companiei angajatoare.

Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, la momentul răpirii, românul este un inginer ploieștean care lucrează în Libia de 15 ani (VEZI DETALII).

Back To Top