Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

primul ghiozdan primaria ploiestiPrimăria Ploieşti a primit luni cele 1.850 de pachete comandate în cadrul ediţiei din acest an a deja celebrului program "primul ghiozdan", în baza căruia autorităţile ploieştene oferă, la deschiderea fiecărui an şcolar, pachete cu rechizite pentru toţi elevii care intră în clasa I.

Ghiozdanele şi rechizitele au sosit luni, înainte de prânz, iar pachetele au fost depozitate la sediul Poliţiei Locale, de unde vor fi distribuite, în următoarele zile, către fiecare unitate de învăţământ din municipiu, cu intenţia ca în prima zi de şcoală fiecare "boboc" să îşi găsească în bancă noul ghiozdan.

Bugetul alocat a fost de circa 160.000 de lei. În fiecare ghiozdan se mai găsesc un penar, instrumente de scris (un stilou, un creion, un set de creioane colorate), un set de acuarele, o riglă, patru coperte A5 și caiete de matematică, dictando, cu foaie velină, tip I și tip II. Autorităţile locale au mai anunţat că în cazul în care vor mai rămâne pachete, aceastea vor fi oferite elevilor mai mari care provin din familii cu probleme financiare înregistrate în evidfenţele municipalităţii.

Back To Top