Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

sirene alarmare publicaPrima zi de miercuri a fiecărei luni aduce deja tradiţionalele exerciţii de testare a sistemelor de avertizare a populaţiei în cazul unor dezastre, iar următorul episod din cadrul acestei campanii organizate de peste un an de IGSU este programat mâine, când sirenele urmează să răsune, între orele 10.00 şi 11.00, în toată ţara.

La Ploieşti, Primăria a transmis un comunicat de presă în care vorbeşte despre derularea acestor texte şi le recomandă oamenilor să îşi păstreze calmul. Totodată, autorităţile au amintit şi semnificaţiile diferitelor tipuri de mesaje sonore, pentru multă lume încă necunoscute, chiar şi la peste un an de când lunar au loc astfel de testări.

"Primăria Ploiești, prin Comitetul Local pentru Situații de Urgență, informează cetățenii că, miercuri, 05 septembrie 2018, în municipiul Ploiești se va verifica sistemul de alarmare a populației în situații de urgență. Semnalele de alarmare a populației sunt: alarma aeriană, alarma la dezastre, prealarma aeriană și încetarea alarmei. Durata fiecărui semnal de alarmare este de două minute, astfel:
- ALARMA AERIANĂ se compune din 15 sunete a 4 secunde fiecare, cu pauză de 4 secunde între ele;
- ALARMA LA DEZASTRE se compune din 5 sunete a 16 secunde fiecare, cu pauză de 10 secunde între ele;
- PREALARMA AERIANĂ se compune din 3 sunete a 32 secunde fiecare, cu pauză de 12 secunde între ele;
- ÎNCETAREA ALARMEI se compune dintr-un sunet continuu, de aceeași intensitate, cu durata de 2 minute", se arată într-un comunicat trimis marţi de Primăria Ploieşti.

Back To Top